Puslapiai

23 rugsėjis 2011

Kepti įdaryti obuoliai


6 vidutinio dydžio obuolių
200 gr. varškės
1kiaušinis
2 šaukštai medaus
razinų, dž. abrikosų
šaukštas cukraus pudros
cinamono, migdolo drožlių

Obuolius išskobti ir ištrinti vidines sieneles su šaukštu medaus maišytu su cinamonu.

 Į varškę įmaišyti trynį ir likusį šaukštą medaus, suberti razinas ir smulkintus abrikosus. Įdaryti obuolius.
Dėti į įkaitintą 180 C orkaitę ir kepti 10 min. Baltymą išplakti su cukraus pudra. Ant obuolių dėti po šaukštą baltymų ir apibarstyti migdolo drožlėmis, kepti dar apie 10 min.

6 komentarai:

  1. Jetus kaip skaniai atrodo... man belieka tik seilę varvinti, nes pas mus šeimoje tik aš viena tikį gėrį valgyčiau, o nekepsi gi dėl savęs 1 obuolio...

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labai gundanciai :)
    O kiek isskobi, tiksliau, kiek palieki obuolio minkstymo?

    AtsakytiPanaikinti
  3. Aciu mergaites :)Vilma, o man tas labiausiai ir patinka, kad bandyciau kept moliugu pyraga, bet zinau,kad nieks nevalgys, o formos pakankamai man vienai dideles, o cia sau kelis obuoliukus pasidarei ir megaujies :)
    Auksaranke, seklas visas isskuobiu, varskes telpa 1.5 sauksto.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Pas mus paprastu varskiu nera,gal tiks cia grudetoji irgi?

    AtsakytiPanaikinti