Puslapiai

17 rugpjūtis 2011

Marinuoti obuoliai

Puikiai tiks prie paukštienos patiekalų.


4 kg. ananasinių obuolių ( galima naudoti ir skintus nuo medžio alyvinius)
3 l. vandens
3 st. cukraus ( stiklinė 200 ml.)
šaukštelis druskos
6 gvazdikėliai
150 ml. acto

Obuolius perpjauti pusiau, išvalyti sėklas ir subadyti odelę smeigtuku. Užvirinti vandenį, atvėsinti iki 80 C. temperatūros.Sudėti obuolius ir palaikyti į min. Perdėti obuolius į iškaitintus stiklainius. Į vandenį suberti cukrų, druską, gvazdikėlius ir viską užvirti, supilti actą, vėl užvirti ir užpilti ant obuolių.

Skanaus!!


4 komentarai:

  1. Obuoliukus tikrai bandysiu,daryti,nes turi buti,skanu!

    AtsakytiPanaikinti
  2. As ir kazkodel galvoju,kad bus skanu :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Tikrai gaminsiu,gerai ,kad kaitinti nereikia.

    AtsakytiPanaikinti
  4. gaminau pagal sy recepta,labai skanu,puikus priedas prie paukstienos.Aukse.

    AtsakytiPanaikinti