Puslapiai

26 rugpjūtis 2011

Marinuoti burokėliai žiemai


3 kg. burokėlių
3 stiklinės vandens
1 st. acto
3 šaukštai su kaupu cukraus
2 šaukštai be kaupo druskos


Burokėlius išvirti, sutarkuoti ir supilti į užvirusį marinatą. Visą masę užvirinti ir supilstyti į iškaitintus  stiklainius. 

Skanaus!!



25 komentarai:

  1. Labai geras marinatas, skanūs gavosi. Ir išvis Jūsų blog'as pats geriausias, todėl, kad naudingiausias. Visi pagrindiniai receptai čia. Lengvai pagaminami, paprasti ir skanūs. Labai ačiū, kad mus džiuginate.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ieva, cyptelejau, faina labai skaityti, kad kazkam tai naudinga :)Aciu!

    AtsakytiPanaikinti
  3. As irgi sutinku, kad Jusu receptai labai geri, nera sudetingi, o labai skaniai gaunasi. Aciu Jums.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Ilona, norėjau paklausti - burokėlių 3kg čia nevirtų ir neluptų? Ačiū!!!

    AtsakytiPanaikinti
  5. "1 st.acto" tai reiškia 1 stiklinė?

    AtsakytiPanaikinti
  6. manau nieko baisaus jei aS 3kg virtu burokeliu idejau,beje man atrodo kad marinatukas lyg ir rugstokas gavosi,taciau cia tik mano nuomone,beje aciu uz recepta:)

    AtsakytiPanaikinti
  7. beje seimininkes,gal kuri turite svieziu kopustu misraines receptuka-ziemai,esu kazkada dariusi,ten dedasi kopustai,paprikos,morkytes-labai skani,taciau neberandu,kiek ir ko dedasi,ta misrainyte neverdama mmmm labai skani buvo:)

    AtsakytiPanaikinti
  8. Pabandykit burokeliu misraine su obuoliu sultimis. Daug naturalesne ir skanesne :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O man su obuoliusultimis kaiptik neskanu-truksta tos rugsteles

      Panaikinti
  9. Labai skanu,jau konservuoju antrus metus,nerealus skonis

    AtsakytiPanaikinti
  10. labai skanu. niam niam.

    AtsakytiPanaikinti
  11. vos radau si recepta..tuoj prasides burokai o siema del sio recepto alpsta...aciu

    AtsakytiPanaikinti
  12. Perskaičiau daug jūsų žiemos atsargų receptų. Jie tikrai visi įdomūs ir geri. Bet visur užkliuvo didelis kiekis acto. Negi jo visur tiek ir reikia? Manau, bandysiu daugelį receptukų su ženkliai sumažintu acto kiekiu...

    AtsakytiPanaikinti
  13. visi receptukai puikus,aciu jums

    AtsakytiPanaikinti
  14. Ačiū Ilona už Jūsų puslapį, tiek daug gerų ir svarbiausia skanių patiekalų jame sudėta, o svarbiausia matosi įdėta žmogaus širdis. Ačiū, kad dalinatės patirtimi.

    AtsakytiPanaikinti
  15. Sveiki , norejau paklausti , o stiklainius reikia sterilizuoti ? :)

    AtsakytiPanaikinti
  16. Aciu uz jusu receptus,nes tikrai labai geri ir paprasti.As stklainiu niekada nekaitinu,bet,gerai isplovus,perpilu verdanciu vandeniu.O burokeliai bus labai skanus,jei idesit daugiau cukraus arba marinuosit saldiniu obuoliu sultyse.

    AtsakytiPanaikinti
  17. Mmmm, koks jaukus miesčioniškas rojus Jūsų svetainėje:)

    AtsakytiPanaikinti
  18. Aš irgi ieškau kuo greičiau ir skaniau gautusi,išverdu, nulupu ,sutarkuoju tame pačiame katile,pilu vandens arba obuolių sulčių, kad būtu normaliai skysčio, užkaičiu ir dedu cukraus,druskos,pipirų maltų,rūgščiosios druskelės arba kaip sakoma,citrinos rūgštis ir verdu, skanauju kad būtu skystis skanus,čia pagal skonį,paverdu kokį 15min.ir į stiklainius,pridėjus uždarau ir apverčiu.

    AtsakytiPanaikinti