Puslapiai

18 rugsėjis 2010

Tradicinis obuolių pyragas.

Lengvas ir greitai padaromas obuolių pyragas. 









Paimti 4 didelius ar 6 mažesnius obuolius, nulupti, supjaustyti ir suberti į skardą išteptą riebalais ir pabarstytą miltais. 
Paimti 3 kiaušinius, išplakti su cukraus stikline, supilti stiklinę miltų ir tirštą masę užpilti ant obuolių. 
Kepti kažkur 30-40 minučių 180 laipsnių  karštyje. 
Skanu su ledais.
Skanaus!!

9 komentarai:

  1. Labai paprastas ir labai skanus!!! Nesu virtuves virtuoze,taigi lb dziaugiuosi atradusi toki paprastuti recepta. Ir vyras isgyre,nors pats nera pyragu valgytojas :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Seniai stebiu jusu blog'a ir jis tikrai man yra geriausias is visu. ;-) net mintinai jo pavadinima moku, nereikia net nuorodu saugotis. mastau sita pyraga pasigaminti dienu begyje, tikiuosi pavyks ;-)
    dekui uz gausybe skaniu, tradicisku receptu, butent tokie man ir patinka.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dziaugiuosi, pyragas negali nepavykti, paprastas, bet labai skanus:)

      Panaikinti
  3. Bandyčiau kepti šį pyragą, bet neparašyta kur kepti, o tik "kažkur". Ar ant laužo netiktų?

    AtsakytiPanaikinti
  4. O kepimo milteliu nereik?

    AtsakytiPanaikinti
  5. Labai paprastas, skanus, lengvai pagaminamas pyragas. Labai patiko šeimai, kitą kartą kepsiu dvigubą normą. Ačiū :)

    P.S. ledai labai tiktų...

    AtsakytiPanaikinti