Puslapiai

22 rugsėjis 2010

Kepti varškėčiai

 

400 gr. varškės 
2 kiaušiniai 
1 stiklinė miltų 
druskos 
aliejaus kepimui 

Į  varškę įmušti išplaktus  kiaušinius,  suberti miltus, druską ir  šaukštu gerai išsukti. 
Sutepti rankas aliejumi, imti po šaukštą tešlos ir formuoti apvalų  varškėtuką .
Kepti keptuvėje ant aliejaus.
Galima valgyti karštus su grietine, bet mes mėgstame drėgnesnius :)
Į keptuvę įdėti šaukštą sviesto ir 2 šaukštus grietinės, sudėti varškėčius ir patroškinti uždengus 5-8 min.
Skanaus!!

22 komentarai:

  1. Labai skanūs varškėtukai, tik dėjau cukraus į tešlą ir sviesto padažui nedėjau. Bet vis tiek - labai purūs ir skanūs, ačiū už receptą.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Išbandžiau gal kokius penkis varškėčių receptus, bet tik dabar išėjo labai skanūs ir svarbiausia minkšti!!!!Labai džiaugiuosi, kad atradau Jūsų puslapį :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. As taip pat dziaugiuosi, kad pavyksta, patinka, smagu, laukiu gryztant :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Vida,
    nelabai megstu varskyte,bet tenka pasiaukoti del seimos ir daryti kazka is jos.dabar ruosiuosi gaminti pagal jusu si receptuka,tikiuosi pavyks :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. jo butinai cukraus reikia.labai skanu

    AtsakytiPanaikinti
  6. Superiniai varskeciai, tik as cukraus apie sauksta dejau. Be padaziuko suvalgem, labai skanus:)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Super varsketukai,Mano berniukas labai Isrankus maistui valge net ausytes linksejo..Aciu uz nuostabu receptuka...

    AtsakytiPanaikinti
  8. Skanu skanu :) Tik as irgi cukraus ipyliau pora saukstu :) Aciu uz recepta! :)

    AtsakytiPanaikinti
  9. labai gardus receptukas

    AtsakytiPanaikinti
  10. O kazin ar tokius galima butu orkaiteje kepti?

    AtsakytiPanaikinti
  11. Aciu uz recepta, gavosi puikus varsketukai, kaip niekad minkstu iskepti nesigauna ;)

    AtsakytiPanaikinti
  12. Turiu pasakyti, kad ir man visiskai negamintojai, gavosi puikus blyneliai :)dekoju

    AtsakytiPanaikinti
  13. Labai skanūs varškėčiai gavosi, rekomenduoju pasigaminti kiekvienam :)

    AtsakytiPanaikinti
  14. pasakykit,o kiek yra stikline miltu,gramais,ar ml.? ACIU

    AtsakytiPanaikinti
  15. patys skaniausia kada mano valgyti varskeciai :) 10 balu autorei :)

    AtsakytiPanaikinti
  16. Labai skanus gavosi, beveik kaip spurgytes :)

    AtsakytiPanaikinti
  17. Kažkur skaičiau, kad reikia dėti šaukštelį sodosir palaukti, kol iškils. Tada jie tampa labai purūs. Gal ir logiška, juk varškė rūgšti, sureagavusi su šarmu ji pasipučia.

    AtsakytiPanaikinti
  18. o, negirdėtas nematytas receptas. Reikės išmėginti. O ir nėra sunku :)

    AtsakytiPanaikinti
  19. Labai skanūs gavosi, minkšti. tikri varškėčiai, kokių senai ieškojau. Dėkoju už receptą :)

    AtsakytiPanaikinti
  20. Man asmeniskai kaip virtuves sveciui tai receptas netikslus. Bet kadangi noriu padaryti savo mylimajai staigmena pabandysiu pagamint :) bet kyla klausimas kiek druskos det ir kiausinius plakt kartu su tryniais ar atskirti? :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. jei reiketu kiausinius atskirti taip buciau ir parasiusi. Druskos pagal skoni, ziupsneli :) Sekmes!

      Panaikinti
  21. labai neskanus ziauriai neskanus prie laus visai netinka:D

    AtsakytiPanaikinti